Sry

Har inte bloggat på länge jag vet! Men, men har varit upptagen. Pianokonsert på Lördag, Gradering på Fredag och prov imorn :)

The grinch om 10

Ska kolla på da grinch-julen är stulen om 10 min! Kuligt :)


Julkänsla

Ja nu har vi börjat jul pynta har i vårt lilla hus :)
Nu känns det att det snart är jul och dessutom första advent! Nu fattas bara snön :(


Hur lyckas man?

Ja, har han man lyckats stucka (stavning haha?) vristen, typ, genom att ramla ner från pianot! Japp....
Hur lyckas man alltså?
(FAILADE bilder btw)


we<3it

283369_2337455642642_1437416601_2743134_5795141_n_large
Facebook


fotoflikka - OMG det är jag :D


Stort Diss

Till nya Nokia N9! Jag vet inte varför men jag bara hatar designen :o
Jag vet inte om den är bra eller dålig, men fin är den inte :(






Vad tycker ni då?

Nu blir det allvar!

Har varit jättedålig på att blogga! Jag vet.....


Gamla, goda tider (det där var typ en månad sen :p)

Simpsons

Kollar på Simpsons nu! Oh yeah! :)


Beroende!

Är bereonde av spelet Line Runner! Det är jätte svårt, men kul!


Countdown!

Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Gamla bilder jag tagit :)

image description

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description Haha, jätte fins jue ;)

Fotoappar

Instagram





De bästa fotoappen för iphone :)

Detta vädret ger mig mardrömmar!!

Som ni intelligenta svenskar kan se på den fina rubriken (och på bilden som inte ville ladda för den delen!) så är vädret inte så inbjudande (utbjudande borde det väl heta, man går ju ut, inte in!!?) denna söndag!! Men detta uttalande till trots så måste den i denna stund inte så lyckliga människan, som är jag i detta fallet, gå ut iallafall och åka den 60 min långa resa till HÄSSELBY där jag tränar (jag använde stora bokstäver för att jag tycker att det är ganska onödigt att jag måste träna i HÄSSELBY när jag bor i TYRESÖ!! Till följd av detta beger jag mina steg mot den inte så jättefina busshållplatsen för att sätta mig ner och vänta på den inte heller så jättefina bussen! Men med mitt vanliga söndags-IQ så har jag glömt busskortet hemma och måste därför springa det fortaste jag kan hem och hämta mitt blåa "jättefina" busskort, springa tillbaka till den fortfarande inte så jättefina busshållplatsen. Sedan visar jag upp mitt busskort för sen tjocke, arge och säkert inte gifta busschauffören (denna avancerade observation gjorde jag bara genom att kolla på den fule busschaufören, skillsig jag är va!?)!! nu är det bara att vänta på att en timme ska gå så att jag kan komma fram till HÄSSELBY och kan träna!! (:) (med denna egenkomponerade smiley kanske ni inte förstår vad som menas med men jag kan upplysa er om att det föreställer en glad gubbe som ler från två olika håll!! (:) )

Hälsningar Anton!! (:)


Bilder från gårdagen

Haha, ni ser statyn med en gubbe som kommer upp från avloppet? Jag blev asrädd för den :s
Och så färgade jag min mammas hår i hair color booth! Asnyggt va?!


Hål i byxan :)

Hade hål i mina leggings så mamma sydde ett hjärta över hålen! Har ett lila hjärta och ett blått :)
Haha....


Ja må hon leva ja må hon leva.....

Ja idag är ju min födelsedag! Woohhooo! Ska ut och äta nu! Fick hemgjord tårta! Mums :)
Ipho en var en tidig födelsedags present :D


Är ju skillad :D

Om man kollar på rubriken så fattar man då att jag har failat......
Aja iallafall, fråga inte hur jag lyckades men på nåt sätt skar jag mej på ett papper UNDER NAGELN!
Haha jag är ju som sagt as skillad


Presentation del 2

Som person är jag glad, lite skum ibland ( kan få lite ryck ibland haha) och kan skratta åt lite vad som helst! Från andra personers synvinkel är jag nog glad, och kort (jag är kort för min ålder) och rätt skämtig då! Jag älskar dans, musik, och att rita! Jag är en proffsig pianist ( säger vi)! Jaja kul hejdå!


Stressad!

Har precis haft piano, sitter på tunnelbanan på väg till min taekwondo, som börjar om 5 min :p
Och när jag kommer hem så blir det läxor, franska, engelska, svenska och matte. Och trots att jag har så bråttom med allting så hinner jag ändå med ett inlägg! Visst är man fantastisk!!!!


Presentation!! (Anton)

Ja!! (varför skrev jag det!?) Nu ska detta alltså vara en presentation om mig; Anton Strömberg!! (vad man skriver i en sådan här presentation vet jag inte riktigt men jag får ta det som jag har!!........?) Jag är 13 år och går i sjuan (det kanske man förstår när jag säger att jag är 13!?) i vittra i sjöstaden som ligger som man hör i Hammarby sjöstad! Jag har nästan toppbetyg och älskar att baka för att slicka smeten!! Jag har gått på gymnastik sedan 6 år tillbaka och har ännu inte "givit upp hoppet" om att en dag bli en elit-gymnast!! Jag spelar även lite piano (märk ordet liteee!) och har nyligen startat min karriär som duktig fotograf och till följd av detta startat en fotoblogg med min kompis Katja!! Vi två är båda lite smått galna och har nog med humor, seriös som oseriös, rolig som tråkig och har känt varandra i en evighet (även om det bara är drygt ett och ett halvt år så känns det iallafall som en evighet!!) och hoppas att vi får känna varandra i en evighet till!!

Nu när ni har läst min självbiografi och förhoppningsvis Katjas också så vet ni också förhoppningsvis lite mer om oss båda!!

//Anton den bäste!!


presentation del 1

Ja jag tänkte presentera mej här faktiskt! Ok, jag heter Katja och är 12 år (egentligen är jag elva med fyller 12 på lördagen den 19 November så liksom....) På fritiden tränar jag taekwondo. Jag har rött bälte och tävlar i mönster. Jag går även på teater och piano :D
Fortsättning följer


 lite bilder :D

Alla älskar verkligen mig!!

Ja, nu är det Anton som talar!! Nu sitter man alltså tåget på väg till den välkända skola som man skaffar sig utbildning på!! Efter som att alla vet vilken våran skola är (Egentligen så är det typ ingen som vet vilken våran skola är men vi säger inget mer om det!) så vet typ alla vem jag är (typ ingen vet vem jag är men nu säger vi inget mer om det!) och därför sitter det jätte många beundrare bredvid mig och "ååh:ar" åt allt jag gör (det sitter typ bara en kille som jag känner brevid mig men nu sägervi inget mer om det!)!! Men nu ska man av med svansen av beundrare efter mig!! :)


Här ska det tydligen vara en rubrik?

Hejhej! Så nu är det LITE fixat med designen iallafall. Ska ut lite nu, så kör ett litet snabbt inlääg då. Fixar presentation och "The final touch" imorgon (förhoppningvis). Ska ut för att leverera jultidningar. Är jätteglad eftersom jag har tjänat typ 600 på det *happyface*, haha! Aja ses :D

 Japp jultidningar var det.

Fredagsmys!

Nu är det fredags mys. Om det så är det sista jag gör! :D


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0